OVER ONS

" VAKMANSCHAP, CREATIVITEIT EN MAATWERK

MAAKT DAT WE AL VEEL UNIEKE EN EXCLUSIEVE

PROJECTEN HEBBEN OPGELEVERD "

Affectief is een timmerbedrijf met een persoonlijke benadering. Wij zijn gevestigd in centraal gelegen Lelystad en zijn werkzaam door heel het land en Belgie. Door ons moderne CNC machinepark en een vast team van medewerkers die in onze eigen werkplaats en in de buitendienst werkzaam zijn, zijn wij een flexibel bedrijf. Door nauwe samenwerking en begeleiding met vaste professionele bedrijven, realiseren wij onze projecten vanaf de kale vloer tot aan de complete inrichting van uw pand. 
 
Onze voornaamste activiteit bestaat uit interieurbouw van detailhandel en bedrijfspanden, in de breedste zin van het woord.. Alles onder één dak. Denk hierbij aan de daarvoor benodigde disciplines van A tot Z. Door het vervaardigen en plaatsen van uw interieur in eigen beheer, kunnen wij elk project tot een geslaagd einde brengen. Niet elk project vraagt om een ingrijpende verbouwing. Ook voor de kleine zaken kunt u bij ons terecht, voor het aanpassen of vernieuwen van de bestaande situatie naar hedendaagse normen.
RECENSIES
Wij werken al vele jaren naar volle tevredenheid met Affectief.
Wederom heeft het team van Affectief voor ons een mooi stuk werk geleverd met het realiseren van een nieuwe afrekenbalie.
 
Binnen 14 dagen van ontwerp tot realisatie en plaatsing is iets wat ze voor ons mogelijk maakten. 

Sikko Kapenga

Homecenter / Kapenga Wonen

Het is een plezier om met Affectief samen te werken. Affectief werkt nauwkeurig, is stipt, flexibel en komt ten allen tijde zijn afspraken na. Daarnaast denken zij steeds in oplossingen en proberen een gepast en kostenefficiënt alternatief aan te bieden indien er zich een probleem voordoet. Kortom, een betrouwbare partner waar je op kan rekenen.
 
Greet Lemmens – Mintjens

Wij meer dan tevreden over de maak en plaatsing van de balie en kasten. Dit betreft niet alleen onze nieuwste vestigingen in Tilburg en Den Bosch maar Affectief heeft nu ook Schijndel en Eindhoven voorzien van de nieuwe uitstraling.

Wiesje Boonman

Boonman bedden & wonen